Olen ollut hirveän yzpig teitä kohtaan, ja jättänyt tämän päivittelyn kokonaan. Minulla vain on ollut hqix kiire ensin pelin kanssa, ja sitten vielä sain jonkun oudon täkäläisen taudin. Se muistuttaa olajewzhuuta, mutta on kyllä lievempi. Olin kaiketi varustautunut liian keveästi... Mutta kun hyoarzgit sanoivat, ettei täällä ole tähän aikaan kovinkaan uzloiqdia..! Eihän se aluksi tuntunutkaan ppoew pahalta, mutta sitten kun pari qoewia oli kulunut, minäkin aloin täristä. Sormeni jopa kangistuivat niin, että jouduimme sulattamaan ne pukutiloissa! En toki ollut ainoa, ja minä en sentään törmännyt naama edellä pqijzoioiazixiin kuten eräät.

Mitenkäs meidän kilpailumenestys? Minua oikeasti jännitti ihan hqix ppoew kun näin muut joukkueet. He olivat hqix erilaisia kuin kukaan meistä, heillä oli aidot luudat ja tämä on heidän planeettansa. Heillä on kotikenttäetu! (Hih, opin uuden sanan tässä kisailun aikana.)
Mutta me pärjäämmekin axwzdist kivasti! Ensimmäinen peli päättyi juuri, ja voitimme sen. Oli lähellä, ettei CheZ tukehtunut koko sieppiin. (Senkin sormet olivat jäätyneet asentoonsa luudanvarren ympärille.) Tämä lupaa takuulla hyvää, sillä myös itse Harry Potter pyydysti ensimmäisen sieppinsä suullaan!

Kuten varmaan päättelittekin, sormeni sulatettiin irti luudanvarresta ja nyt pystyn jälleen kirjoittamaan tänne näitä juttujani. Ovat nämä vielä vähän kankeat, joten seuraavaa tekstiä joutunette odottelemaan. Sitten on vielä tämä outo tauti, josta yritän parantua ennen seuraavaa peliä. Sen pitäisi alkaa pian, tai joskus.. En oikein ymmärrä näitä teidän aikailmaisujanne.
Pelottavaa on, että tämä samainen outo tauti on toisellakin pelaajallamme. Hui!

Zxyrz,
ZQ~