Hola hola, kuten jotkut tällä planeetalla sanovat.

Nukuin wyrtzin yli sangen hyvin, vaikka matkauupumus vaivaa yhä. Ehkä parin qziepzillin nautittuani tokenen jälleen entistä ehommaksi!
Purin tuossa tavaroitani tämän päivän, mutta mzdillani on hukassa! Kyllä se mukana on, enhän minä voisi huispausasua unohtaa, mutta johonkin kumman syvälle sen olen laittanut. Ehkä se on opqzzbissa, sinne laitoin ainakin jotain huispinkiin liittyvää. Yksi mahdollisuus on tietenkin, että se on vaihtanut jonkun toisen joukkuelaisemme qzorwwiin. Sellaista ne mustat aukot tekevät.. Tiedättehän, kun kaikki pakkaantuu mahdollisimman tiiviiksi, ei ole kovinkaan ihme, jos vähän jutut menee sekaisin. Äiti löysi toissa polzina mbrzzqinsa isän yhden rewwzqlln taskusta! :D Äiti myös varoittelee usein mustista aukoista tarinallaan ystävästään, joka huomasi mustasta aukosta päästyään silmänsä vaihtuneen matkakumppaninsa kanssa. Sitä en kyllä usko!

Minun piti kertoa teille, etten tämän ikävän katoamisen takia voinut ottaa vielä poseerausyzosdia itsestäni. Muutenkin voi kestää, ennen kuin saan yzosdin näkymään teille. Laitteemme eivät nimittäin oikein hyvin sovi yhteen! :( En ymmärrä, miten te kestätte ilman 5D-kuvia.

Omzdil, enää kuusi wiwyrtzia ennen kuin kisa alkaa! Kaikki jäsenemme eivät ole vielä edes saapuneet tänne... Tulemme erissä, tietenkin, mustan aukon läpi ei voi tulla kovin montaa kerrallaan. Muuten niitä silmiä saattaisikin vaihtua ihan oikeasti! Saattaa myös olla, että osa poppoosta on toipumassa matkasta, eikä siksi ole ottanut minuun vielä yhteyttä. Odotellaan. Tällä hetkellä saapuneiksi tiedän vain Zmii Lulz Gluhya Owrelzin ja Vazglor Jaxiladtri Guaarvan. Kertokaa toki, jos jostakusta muustakin kuulette!

Suosittelen vielä qziepzillejä, ne kohottavat ja puhdistavat tehokkaasti midzzin! Yritän ottaa edes näistä yzosdin ja muokata sen tälle laitteelle sopivaan muotoon, niin tiedätte, minkä näköistä kamaa pitäisi etsiä! En tiedä, saako näitä tältä planeetalta, mutta jos joskus tulette käymään Xazwierilla, niin minä lupaan tarjota pari :>

Zxyrz,
Zwercik Q.

 

//Kas tässä kuva qziepzilleistä:

Kuten huomaatte, en oikein onnistunut muodon muuttamisessa yhteensopivaksi, joten kuvasta tuli hiukan epäselvä. Yrittäkää kestää.