Gnarks taas!

Iloisia uutisia: olen löytänyt mzdillani! Huonoja uutisia: kadotin kapteenin.

Hoidetaan vaikka nämä huonot uutiset pois alta. Kapteeni tosiaan katosi, kaiketi hakemaan loppujakin pelaajia Azlamadazgasta tälle puolen mustaa aukkoa. Hänen pitäisi palata ensi wiwyrztiin mennessä, joten ei hätiä mitiä. Jos hän ei palaa.. Jaa. Toivotaan, että palaa. En itse asiassa ole ihan varma, kuka meistä on kapteeni. Joka tapauksessa hän on nyt kadonnut.

Noin, sitten keskitytään näihin hyviin uutisiin! :)
Löysin tosiaan mzdillani (ette halua tietää, mistä) ja vedin sen päälleni. Laitoin vielä hienon turkisviittanikin ylle, jotta yzosdista tulisi oikein edustava. Yzosdi on jo otettu, mutta kestää vielä, jotta saan sen muokattua sopivaksi. Nuo qziepzillit olivat paljon pienempi kuvattava, homma onnistui nopeammin :/
Suostuin myös kuvaamaan toisen joukkueemme jäsenen. Hän ei ole vielä ehtinyt käymään täällä tahi minä hänen luonaan, joten tämänkin kanssa tulee kestämään.

Mitäs vielä. Uusia joukkueita on ilmestynyt kuin riazzdia uddiz-päivänä. Jokaisen nimet ovat ihan kamalan vaikeita muistaa! Miten hankalia sanoja teillä onkaan... Tätäkin kirjoittaessa täytyy olla koko ajan eerqzoiader avoinna, jotta voin tarkistaa sanojen kirjoitusasuja. Huh huh..

Nyt joukkueellamme on vuorossa edustussivun tekeminen. Osoite on jo luotu, mutta sisältö kaipaa hiomista. Itse olen varmaankin heikoin joukkueestamme, mitä tulee näihin txunulzlaisiin laiteisiin. Ehkä voisin kuitenkin edes jotain uutisia sinne laitella? Hmm.

Tai sitten keskityn ihan vain omiin hommiini, joita huispingin puolesta on yllinkyllin. Äitillekin pitäisi lähettää jlkzze! Hän oli jättänyt vastaajaan.. hmm, ystävällisen pyynnön jlkzzettaa hänelle mahd. pian. Kuulemma on kova ikävä. Hih, tämä on ensimmäinen matkani Azlamadazgan ulkopuolelle, joten ihmekös tuo :D Muistan, kun olin ensimmäistä kertaa leirillä toisessa aurinkokunnassa. Leirin johtajan täytyi lähettää äidille ukzze ja vaatia häntä lopettamaan jatkuva häiritseminen jlkzzeillä. Äiti on aika huolehtija-tyyppiä. Ja silloinkin olin vain muutaman kymmenen valovuoden päässä!

Joo mutta siis. Siinä paha missä mainitaan: taas tuli uusi ukzze, arvatkaa vaan keltä. Kaiketi minun on pakko jlkzettaa nyt äitille...

Zxyrz,
Zwercik C. Qzuixé

Ps. Juuri äsken saapui tieto, että yksi joukkueemme jäsen on saapunut turvallisesti Txunulzaan! Tervetulletkaa tervetulleeksi Zarzuk Gremzik! Selvästi kapteeni osaa asiansa. Kuulin myös huhuja, että eräs toinenkin jäsen olisi matkalla. Grazkya!